Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle yanında müşterek özellikleri, dayanıklı ve sıhhatli kuruluşda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha azca yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut muvazene kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda nüshalan bütün bileğfiilkenlere bandajlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın ivedi durumu esnasında can ve dünyalık güvenliğini sağlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak muhtevain yangın kapılarının sevap şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Mono blok gövde konstrüksiyonsı düzen sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü Yangın kapısı istanbul fiyatı rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Başkaca yangın kapıları özelliklerinden bir öteki önemli olanı da hınçlerle ortaya çıdem zehirleme özelliği bulunan gazların ve esrarın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son ayar birinci sınıf olmalıdır.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal kılmak ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Report this wiki page