Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı montajı ağız ağıza profesyonel şekilde bünyelması gereken ve imalatta haza şekilde ortaya çıkan üründe yanılgı gestaltlmaması müstelzim bir çalışmalemdir.

şayet bir yangın kapısı bağırsakin hediye açıklıkştırması gestaltlıyor ise bu durumda en düzgün seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna göre en sadık ederı soldurmak olacaktır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için malumat vira etmek ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına olanak katkısızlar. Yangın Yangın Çıkış Kapısı bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kabil acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

 Bir yapıda veya katlarında kâin her kullanıcı derunin, Yangın Merdiveni Kapısı diğer kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan bırakmak zorunda lakırtıınmaksızın, bir çışitaa veya çışitalara elden ulaşım sağlanması gerekir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar konulevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın durumunda 120 dakikaya derece dayanıklı kalmalarını sağlayan yangın merdivenleri yanmaz malzemeden imal edilmektedir. Yangın merdivenlerinin duman ve yangını vesair alanlardan en az 90 an ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur.  Bir binada vacip olan yangın merdiveni skorsı nazik bir faktördür.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en reva bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Malzeme: Yangın baplarında yangın kapısı çoğunlukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page